Narvaná Meo Aréna bouřila, růžoví Zubři rozbili Motor i potřetí

Přerov – Na pořádnou noční můru to vypadá v táboře hokejových Českých Budějovic. Potřetí v letošní sezoně se Jihočeši utkali s přerovskými zubry a potřetí odešli s prázdnou. Triumfu prvoligového nováčka Přerovští Zubři proti českobudějovickému Motoru. Růžovou barvou na dresech podpořili charitativní akci Srdce Zubra bije pro ženy .

Tentokrát však nešlo pouze o hokej. Zároveň se totiž bojovalo i na jiné frontě.

Akcí nazvanou „Srdce Zubra bije pro ženy“ se přerovský klub zapojil do boje proti rakovině prsu a navíc všechny ženy přivítal na svém stadionu zadarmo.

Fanoušci mohli přispět jakýmkoliv finančním obnosem, hráči nastoupili ve speciálních, částečně růžových dresech. Do charitativní aukce zamíří tato limitovaná sada v lednu.

HC ZUBR Přerov

V poměru 5:3 přihlížela v pondělí večer po strop zaplněná MEO Aréna. Myslím, že naše trpělivost, odhodlání a bojovnost dnes vyhrály zaslouženě,“ řekl po utkání Kudělka a neopomněl se vyjádřit ani k vyprodané hale: „Fanoušci jsou neskutečná věc. Co dnes předvedli, to je radost. To je proč kluci hrají hokej, proč na ledě dřou a za to jim velké díky. To patří i fanouškům hostujícího týmu, kteří parádní atmosféře pomohli.

Z Přerovského deníku dne 29.12.2015